Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel en snipper de ui en look fijn.
-
Verwarm een scheut olie in een pot en fruit de ui- en looksnippers. Kruid met peper en zout en verkruimel het vlees erover. Roerbak tot het vlees uit elkaar valt. Overgiet met de tomatenstukjes en voeg oregano toe. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat gaar sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pluk de blaadjes van de bladpeterselie en snipper fijn. Scheur een handje vol basilicumblaadjes in stukjes.
-
Doe de ricotta in een kom, breek er een ei over en roer los. Roer de geraspte mozzarella, fijngesneden peterselie en basilicum erdoor en kruid met peper en zout.
-
Snij de courgettes in linten tot op het zaad. Gebruik het binnenste zachte gedeelte voor de soep.
-
Knip de lasagnebladen in de lengte in drie repen.
-
Bestrijk de bodem van een ovenschaal met de tomatenvleessaus.
-
Bestrijk de 18 pastarepen met het kaasmengsel en leg er 18 courgettelinten op. Leg een lepel vleessaus op het einde van elk lint en rol de pastalinten op. Schik ze in de ovenschaal en overgiet met de rest van de saus.
-
Bestrooi met gratinkaas en zet 15 à 20 min in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven