Lamstajine met gedroogde abrikoos en amandel
Selder , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , noten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look, schil de gember, snipper alles fijn.
-
Snij de gedroogde abrikozen in 2.
-
Was de selder en de puntpaprika’s en snij ze in kleine stukken.
-
Kleur het lamsvlees aan in hete boter in de tajine. Haal uit de tajine en hou apart.
-
Stoof de ui, gember en look aan in dezelfde tajine met extra boter. Voeg de selder, kaneel en de paprika toe. Kruid met de shoarmakruiden, voeg de tomatenpuree toe en laat kort meestoven. Doe de abrikozen erbij.
-
Schik het gekleurde vlees op de groenten. Bevochtig met de bouillon. Gaar 1 u onder deksel in de tajine.
-
Laat de couscous wellen in kokend water. Serveer de tajine met de couscous. Werk af met amandelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven