Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: rooster de pijnboompitten in een droge pan.
-
Mix de pijnboompitten samen met de munt en pilipili tot de munt fijngesnipperd is.
-
Giet, terwijl de blender draait, de olie er straalsgewijs bij tot je een dunne pasta krijgt; voeg indien nodig meer olie toe.
-
Doe in een kom en plet de feta erdoor. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
-
Snij de sla in fijne reepjes.
-
Maak met je duim een ondiepe holte in het midden van elk lamsepigram. Bestrijk met olie.
-
Gril ze goudbruin en gaar (2 à 3 min aan elke kant voor medium).
-
Rooster de pitabroodjes op de barbecue. Snij van de bovenkant en schep een kl pesto onderaan in elk broodje.
-
Leg ½ kl fetapesto op elk epigram en stop ze in de broodjes.
-
Vul verder met sla en werk af met de rest van de pesto.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven