Labneh met gefrituurde amandelen, gekonfijte citroen en koriander

Labneh met gefrituurde amandelen, gekonfijte citroen en koriander

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de korianderzaadjes in een droge koekenpan en kneus ze in de vijzel.

  2. Bak de amandelen goudbruin in hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. Snij de piccantina fijn.

  4. Snij de blaadjes en steeltjes van de koriander fijn.

  5. Schraap het vruchtvlees en pitten uit de gekonfijte citroen en snij de schil in kleine stukjes.

  6. Schep de labneh in een mooie schaal en strijk glad. Maak geultjes in een cirkel met een lepel.

  7. Snij de tomaat doormidden en knijp het vruchtvlees en de zaadjes boven de labneh uit. Verdeel de rest van de ingrediënten erover en besprenkel royaal met olijfolie.