Labneh met gefrituurde amandelen, gekonfijte citroen en koriander
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de korianderzaadjes in een droge koekenpan en kneus ze in de vijzel.
-
Bak de amandelen goudbruin in hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de piccantina fijn.
-
Snij de blaadjes en steeltjes van de koriander fijn.
-
Schraap het vruchtvlees en pitten uit de gekonfijte citroen en snij de schil in kleine stukjes.
-
Schep de labneh in een mooie schaal en strijk glad. Maak geultjes in een cirkel met een lepel.
-
Snij de tomaat doormidden en knijp het vruchtvlees en de zaadjes boven de labneh uit. Verdeel de rest van de ingrediënten erover en besprenkel royaal met olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven