Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook het water met de suiker, kaneelstok, steranijs, rozenwater en theezakjes tot een dikke suikersiroop. Haal de theezakjes eruit en laat afkoelen.

  2. Rol de vellen brickdeeg op en snij de rol in fijne schijfjes. Maak alles los zodat je ‘spaghetti’ van deeg bekomt.

  3. Smelt de boter en meng de bloemsuiker eronder. Smeer een vuurvaste schotel rijkelijk in met de suikerboter.

  4. Rol de balletjes mozzarella in de ‘spaghetti’ van brickdeeg en schik in een vuurvast schoteltje. Herhaal tot het schoteltje vol zit met de deegkaasballetjes. Besprenkel de balletjes rijkelijk met de suikerboter.

  5. Bak gedurende 20 min op 180°C. Haal uit de oven, laat afkoelen en overgiet met de suikersiroop.