Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look en duw door de lookpers. Reinig de lente-uitjes en snij fijn. Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Fruit de looksnippers in een scheutje olijfolie, roer de quinoa erdoor en laat even bakken. Overgiet met de bouillon en laat op een zacht vuur garen. Roer, als al het vocht opgeslorpt is, de citroenzeste, lente-ui en fijngesneden tomaatjes erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Leg het bakpapier open en verdeel de quinoa over de twee vellen. Bestrooi met ¾ van de verse kruiden en schik de zalm erop. Kruid met peper en zout en bestrooi met de rest van de kruiden.
-
Vouw het bakpapier strak dicht tot een pakketje. Maak vast met een eindje keukentouw en plaats op een bakmatje.
-
Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven tot de zalm vast aanvoelt en gaar is.
-
Serveer in het bakpapier.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven