Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tenen look en duw door de lookpers.
-
Was de gember en rasp fijn.
-
Kneed het lamsgehakt met de look, gember, kaneel, komijn, koriander, peper, zout, nootmuskaat, paprika en kruidnagel met je handen grondig door elkaar in een kom.
-
Voeg het sinaasappelsap en 4 el olijfolie er beetje bij beetje aan toe en blijf nog 5 min kneden.
-
Dek de kom af met plasticfolie en laat 1 nacht opstijven in de koelkast.
-
Vorm vingervormige worstjes van het mengsel. Bak ze op een matig vuur goudbruin en gaar in olijfolie.
-
Serveer ze heet met de Arabische salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven