Krielaardappelen in de oven met rozemarijn en zure room
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Spoel de krielaardappelen en kook beetgaar in gezouten water. Giet af en meng ze met boter.
-
Voeg de rozemarijn, tijm en laurier toe aan de aardappelen.
-
Pel en plet de look en voeg toe aan de aardappelen.
-
Schep alles in een vuurvaste schotel.
-
Bak de aardappelen 20 min in de voorverwarmde oven tot ze een bruin korstje hebben.
-
Haal uit de oven en werk af met het restje zure room en grof zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven