Vis en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het water met het zout en de suiker. Leg de filet hier 30 min in en zet in de koelkast.
-
Spoel de vis goed af en snij in dobbelsteentjes.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper wat tuinkruiden zeer fijn en meng met de versneden vis en wat sushiazijn.
-
Brand wat sesamzaadjes in een pan zonder vetstof. Koel af en voeg toe aan de vismengeling.
-
Breng het geheel op smaak met limoenrasp en een klein beetje honing.
-
Schil de koolrabi en snij in zeer fijne plakjes met een snijmachine of mandoline.
-
Meng kort met zout en olie tot de koolrabi plooibaar wordt.
-
Dep droog en rol de visvulling hierin op.
-
Meng wat wasabi met mayonaise volgens eigen smaak.
-
Serveer het koolrabirolletje op wat wasabimayonaise op een sesamkoekje of kroepoek.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven