Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommer en rasp fijn. Meng ¼ komkommer door de yoghurt samen met de look en munt. Kruid met peper en zout en laat ½ uur rusten in de koelkast zodat de smaken zich kunnen mengen.
-
Meng het vlees met de ui, de koriander, de kaneel, de komijn en het chilipoeder. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Vorm met natte handen korte dikke worstjes van het vlees.
-
Gril goudbruin en gaar op de BBQ of in de grillpan. Draai regelmatig om.
-
Serveer de köfte met een waaier van groenten, komkommer- yoghurtdressing en rijst met tomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven