Selder , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder. Snij in dikke plakken. Besmeer de plakken met olie en kruid met peper en zout.
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Bak de knolselderplakken 15 min in de warme oven.
-
Verwijder het vel van de witte pens en snij in kleine stukjes. Bak de witte pens goudgeel in bruine boter.
-
Snij de venkel in zo klein mogelijke brunoise. Voeg de venkelbrunoise toe aan de witte pens, kruid alles met peper en zout.
-
Haal de plakken knolselder uit de oven en besmeer met mascarpone. Verdeel de stukjes venkel en witte pens erover. Verdeel de kappertjes erover en werk af met rucola.
-
Besprenkel de knolselderpizza’s met balsamicoazijn en serveer lauwwarm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven