Kip in yoghurtsaus met dadels en druiven
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Verhit arachideolie en boter in een braadpan. Bak de kippenbouten aan beide zijden mooi bruin. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Pel de sjalotten en look.
-
Snij de sjalotten in 2 en plet de tenen look met de platte kant van een groot mes. Snij de lente-ui in grove stukken van 4 cm. Voeg de sjalotten, look en lente-ui bij de kip en zet de pan 30 min afgedekt in de voorverwarmde oven.
-
Snij de druiven en dadels in 2.
-
Los de maïzena op in 50 ml water en roer door de yoghurt.
-
Los de maïzena op in 50 ml water en roer door de yoghurt.
-
Verwijder het vel en haal het kippenvlees van het bot. Roer het vlees met de fijngesnipperde dille door de saus en kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer met rijst en partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven