Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
-
Verwijder het houterige uiteinde van de asperges en schil het onderste deel.
-
Stoof de sjalotjes zacht in boter. Kruid met peper en zout. Giet de bouillon en het appelsap erbij en breng aan de kook.
-
Trek het vel van de kippenbillen en gooi het vel weg. Leg de kippenbillen in de kokende bouillon en laat gaar koken.
-
Haal de kippenbillen uit de bouillon en hou ze warm. Kook de asperges beetgaar. Voeg de kip terug toe.
-
Roer de spinazieblaadjes erdoor en laat ze slinken. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Serveer de kippenbillen met de groenten in de bouillon.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven