Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem met het zout en een deel van het water. Kneed en voeg zo nodig meer water toe tot je een elastisch deeg krijgt.
-
Laat 5 min rusten.
-
Verdeel in bolletjes ter grootte van een limoen.
-
Rol elk bolletje uit tot een cirkel op een bebloemd werkblad. De deegcirkel moet flinterdun zijn.
-
Verwarm de wok omgekeerd op een gasvuur, met de bolle kant naar boven dus.
-
Leg er een deegcirkel op en bak 1 à 2 min aan elke kant.
-
Haal van de wok en verpak in een schone handdoek om warm te houden terwijl je de overige broden bakt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven