Allergenen

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de boter op kamertemperatuur komen.

  2. Khobz:

    giet de bloem en het griesmeel in een mengkom van de keukenrobot, maak een kuil in het midden en strooi de suiker en gist erin, overgiet met lauw water. Strooi het zout op de zijkant.

  3. Kneed met de deeghaak tot een glad elastisch deeg. Dek af met een natte doek en laat 1 u rijzen op een warme plek.

  4. Verdeel het deeg in 6 gelijke delen en maak er bollen van. Druk tot schijven van ± 1,5 cm dik, dek af en laat nog 1 u rijzen.

  5. Verwarm de oven voor op 220°C.

  6. Citroenboter:

    snij de citroen door en schep het vruchtvlees eruit. Hak de schil in fijne stukjes en meng deze door de boter.

  7. Bestrooi de broodjes met griesmeel, prik gaatjes met een vork, en bak ze in 20 min goudbruin en gaar. Laat afkoelen op een rooster.

  8. Afwerking:

    serveer met citroenboter, dadels, olijven en verse muntthee.