Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de groenten en maak ze schoon. Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de tomaat en paprika in blokjes, en de bloemkool in kleine roosjes.
-
Breng water aan de kook, voeg rijst toe en kook gaar volgens instructies op de verpakking.
-
Verwijder de steelaanzet van de chilipeper en hak fijn. Verwijder de zaadjes als je niet houdt van pikant.
-
Rasp de zeste van limoen en pers het sap eruit. Hou opzij.
-
Verhit de zonnebloemolie in een kookpot en roerbak het vlees goudbruin. Voeg de uien toe en roerbak nog 2 min. Schep de currypasta en de groenten erdoor.
-
Overgiet met kokosmelk en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat sudderen tot het vlees gaar is.
-
Breng op smaak met limoensap. Werk af met limoenzeste en verse korianderblaadjes. Serveer met rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven