Selder , Melk , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Pel de look en pers fijn met een lookpers.
-
Schil de wortel. Snij de selder, wortel en zoete puntpaprika in blokjes.
-
Verhit 3 el arachideolie in een pot.
-
Bak de ui glazig.
-
Voeg de look, wortel, selder en zoete puntpaprika toe.
-
Laat 5 min al roerend bakken.
-
Voeg ½ van de kikkererwten en gemalen komijn toe. Roer om.
-
Blus met groentebouillon en laat 15 min koken.
-
Bak de falafel goudbruin in de sesamolie. Voeg de overige kikkererwten toe.
-
Kruid met het gerookt paprikapoeder, de cayennepeper en zout.
-
Voeg na kooktijd 2 el tahini toe aan de soep en mix fijn.
-
Verdeel de soep over 4 soepkommen. Werk af met de gebakken falafel, kikkererwten en blaadjes platte peterselie.
-
Bestrooi met fetakaas en wat extra gerookt paprikapoeder. Serveer met een partje citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven