Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
Pel de look en snipper fijn. Doe in een kom samen met de rest van de marinade-ingrediënten en meng.
-
Schep de kippenhaasjes erdoor en masseer de marinade erin. Schep over in een afsluitbare plastic zak. Leg 1 nacht in de koelkast.
-
Snij de ui middendoor en leg met het snijvlak op een bakplaat. Steek de houten prikkers erin.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Rijg het vlees geschrankt op de prikkers en bak in 40 à 50 min goudbruin en gaar.
-
Snij het vlees van de kanten en plaats terug in de oven als het middelste deel nog niet helemaal gaar is.
-
Serveer op een bord als ‘shoarmaschotel’ met ijsbergsla, tomaten, komkommer, paprika, tahinsaus, rijst en een partje citroen of vul er pitabroodjes mee als fingerfood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven