Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de rucola fijn en de kappertjes grof. Kneus de peperbessen licht met de zijkant van een keukenmes. Meng alles door de boter en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep het zacht botermengsel op plasticfolie en maak er een rolletje van. Verpak in aluminiumfolie en laat minimum 1 uur opstijven in de koelkast.
-
Verdeel de zalm over 4 borden. Snij de rucolaboter in plakjes en schik naast de zalm.
-
Toast de blini’s en serveer erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven