Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de gnocchi net gaar in licht gezouten water. Haal ze uit het water wanneer ze komen bovendrijven. Spoel onder koud stromend water.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de pompoen in flinterdunne plakjes en besprenkel met 1 el olijfolie. Schep door de gnocchi, kruid met peper en zout en stort in een ovenschaal.
-
Klop de eidooiers los in de room, verkruimel ½ van de blauwe kaas erover en schep ½ van de mozzarella en de salieblaadjes erdoor. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en giet over de gnocchi. Bestrooi met de rest van de mozzarella.
-
Zet 45 min in de oven tot de pompoen gaar is.
-
Verwarm intussen de rest van de olijfolie en bak de rest van de salieblaadjes krokant. Schep uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Garneer de ovenschotel met krokante salieblaadjes, hazelnoten en de rest van de blauwe kaas. Druppel er wat salieolie over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven