Selder , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Schil de wortelen en snij in fijne blokjes. Was de selder en snij in fijne blokjes.
-
Bak het gehakt rul in een pan in wat olijfolie op matig vuur.
-
Verhit wat olijfolie in een sauspan en bak de ui glazig met de spekblokjes. Roer de wortelen en witte selder erdoor en laat 4 min bakken. Voeg de gedroogde oregano en tomatenpuree toe. Roer het gebakken gehakt erdoor.
-
Giet de passata erbij en voeg de tomatenblokjes toe. Laat min. 30 min sudderen onder deksel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de basilicum fijn en roer door de saus.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rooster de pijnboompitten al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Bij het serveren
Meng de gnocchi onder de bolognesesaus.
-
Verdeel over 4 individuele ovenschotels of zet samen in 1 grote schotel. Bak 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de burrata’s uit de verpakking en trek ze los met een vork. Verdeel de burrata over de ovenschotel(s) en bak opnieuw 10 min in de oven.
-
Werk af met pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven