noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de suiker door de zonnebloemolie met een klopper of in de keukenrobot met de kneedhaak.
-
Voeg de bloem, het amandelpoeder en het bakpoeder toe en kneed tot een zacht deeg.
-
Verwarm de oven voor op 180°C bovenwarmte.
-
Rol balletjes ter grootte van een pingpongbal. Leg ze gespreid op een ovenplaat met bakpapier.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Zet nu ook de onderwarmte van de oven op en laat nog 3 à 5 min verder bakken.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen op de ovenplaat.
-
Bestrooi met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven