Gevulde tomaat

Gevulde tomaat
Selder en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de rode uien en look en snij alles fijn. Reinig de selder en snij fijn. Meng het gehakt met de rode ui, selder, chilipoeder, look en peterselie.
-
Haal de tomaten uit en vul ze op met het mengsel. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Laat 25 min garen in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met aardappelwedges met tartaarsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven