Gevulde paprika met rijst, kortgebakken groentjes en kaas
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kop van de paprika’s en verwijder alle zaadjes. Kruid de paprika’s met zout en zet omgekeerd.
-
Kook de rijst gaar in ruim kokend water.
-
Kleur de pijnboompitten in een hete pan met een beetje olie.
-
Voeg de zakjes minestronegroenten, de tomatenblokjes en 1 el van de tomatenpuree toe aan de pijnboompitten. Laat kort bakken.
-
Giet de gekookte rijst erbij, meng en kruid met peper en zout.
-
Rasp ½ van de halloumi onder de rijst. Vul de paprika’s op met de rijstmengeling.
-
Rasp de rest van de halloumi over de paprika’s.
-
Verwarm in de oven op 180°C.
-
Haal uit de oven en serveer op een bedje van gemengde krulsalade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven