Gevulde appeltjes
Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boen de aardappelen schoon en kook ze gaar in de schil. Giet af en laat uitdampen.
-
Snij een kapje van de grote appelen en hol ze uit met behulp van een parisiennelepel. Stoof de stukjes appel in een klontje boter.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Pel de ui en snipper fijn. Stoof de uisnippers in een klontje boter, schep het gehakt erbij en roerbak het vlees rul.
-
Pel de aardappelen en plet ze. Schep de zachte appelstukjes en het gehakt erdoor. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Vul de appelen, dek af met het kapje en schik ze in een ovenschaal.
-
Bak 30 min gaar in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven