Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de pitabroodjes halverwege in. Bak krokant in de toaster of laat opwarmen in een oven op 150°C gedurende ± 5 minuten.
-
Spoel de tomaat, snij in vier, verwijder de pitjes en snij vervolgens in fijne reepjes.
-
Meng de mayonaise met de magere verse yoghurt. Kruid met peper en zout en werk af met de gehakte bieslook en look.
-
Snij de ijsbergsla fijn.
-
Vul de pitabroodjes met de sla, het gebakken vlees en de tomaatreepjes.
-
Serveer met de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven