noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de hazelnoten in een pan met weinig olie in 5 minuten goudbruin. Bestrooi met ½ koffielepel zout. Laat de geroosterde hazelnoten afkoelen.
-
Snij de bloemkool in flinterdunne plakjes met behulp van een mandoline.
-
Klop de dressingingrediënten (3 eetlepels koolzaadolie en 2 eetlepels ciderazijn) door elkaar. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Hak de geroosterde hazelnoten grof.
-
Schep de dressing door de bloemkool. Voeg veenbessen en hazelnoten toe. Werk af met plukjes tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven