Geroosterde zaden met honing
Allergenen
Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Strooi de pitten erin en bak tot ze beginnen te kleuren.
-
Haal de pan van het vuur. Roer de honing en sojasaus door de pitten en bak het mengsel nog 1 min.
-
Spreid de zaden uit op een met bakpapier beklede bakplaat en laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven