Geroosterde worteltjes met za’atar en tahinidressing
noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Was de worteltjes en snij het loof tot op 1 cm boven de wortels weg.
-
Meng een scheut olijfolie met komijn, kaneel, peper en zout en bestrijk de worteltjes ermee. Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Hak de pecannoten grof. Verwijder de pit van de dadels en snij het vruchtvlees in stukjes. Voeg de noten en dadels bij de worteltjes en zet nog 5 min in de oven.
-
Dressing
Klop de tahini met de Griekse yoghurt, het sap en de zeste van de citroen en het water door elkaar.
-
Werk de worteltjes af met dressing en bestrooi met za’atar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven