Geroosterde harissabloemkool met kikkererwten en yoghurtsaus
Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , noten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Snij de ui in kwartjes. Pers de look. Meng de look met de harissa, honing en 3 el zonnebloemolie.
-
Snij de roosjes van de bloemkool. Roer de harissamengeling erdoor.
-
Laat de kikkererwten uitlekken. Meng 2 el zonnebloemolie met het paprikapoeder en meng met de kikkererwten.
-
Leg de bloemkoolroosjes op een ovenplaat met bakpapier. Schik de kikkererwten en rode ui ertussen. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak de bloemkool 25 min in de warme oven. Verdeel de amandelschilfers erover en zet nog 10 min in de oven.
-
Laat het Turks brood 10 min mee opwarmen in de oven.
-
Yoghurtsaus: snipper de bieslook en koriander. Roer ze met de tandoorikruiden door de Griekse yoghurt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Werk af met veldsla, granaatappelpitten en koriander. Serveer de geroosterde bloemkool met het Turks brood en de yoghurtsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven