Vis , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: schil de gember en rasp fijn. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees fijn. Snipper de helft van korianderblaadjes en -steeltjes fijn.
-
Schep alle marinade-ingrediënten door elkaar. Snij de tonijn in blokjes en overgiet met de marinade. Laat 30 min rusten.
-
Salsa: pel de rode ui en snipper fijn.
-
Schil de mango en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in blokjes en doe samen met de uisnippers in een kom.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen, ook het stevige groene gedeelte. Schep samen met het limoensap en de zeste door de mangoblokjes.
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij in stukjes. Voeg bij de mangosalsa en kruid met peper en zout.
-
Snipper de koriander fijn en schep door de mangosalsa.
-
Rijg de vis aan prikkers.
-
Verhit een scheut arachideolie in een antikleefpan en schroei de vis kort aan aan alle zijden.
-
Serveer met de mangosalsa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven