Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de room samen met de melk, kruidnagels en 2 blaadjes laurier aan de kook. Laat opkoken en haal van het vuur. Laat 1 u rusten.
-
Pel de ui en snipper fijn. Bak de uisnippers zacht in boter, kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Snij de korsten van het brood en snij het broodkruim in grove stukken.
-
Boter een ovenvaste kom van 1 l in.
-
Zeef de room en klop de eieren en eidooier erdoor. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Bedek de bodem van de schotel met een laag brood, verdeel er wat gestoofde ui over en herhaal tot de kom vol is.
-
Overgiet met het roommengsel en druk de overige laurierblaadjes erin.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak in 30 min gaar.
-
Smelt de boter en druip over de bovenkant.
-
Laat krokant en goudbruin kleuren onder een hete grill en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven