Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aubergines en kerf ze met een scherp mes aan alle zijden in. Schik ze op een bakplaat en plaats onder een hete grill. Laat ze in 1 u zacht worden en draai ze elke 20 min. Blijf verder grillen ook als de schil openbarst.
-
Laat ze iets afkoelen en snij ze open. Schep het vruchtvlees eruit en trek in dunne repen. Gooi de schil weg.
-
Leg het vruchtvlees in een vergiet en laat minstens 1 u uitlekken.
-
Rasp de look en schep samen met de citroenzeste, het sap en de olijfolie door de aubergine.
-
Kruid met peper en zout. Laat 1 u rusten op kamertemperatuur zodat de smaken zich vemengen.
-
Snij de bladpeterselie en munt fijn. Schep het grootste deel van de verse kruiden er vlak voor het opdienen door.
-
Werk af met de rest van de kruiden en bestrooi met granaatappelpitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven