Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kool in fijne reepjes. Spoel de kool en laat uitlekken. Pel de ui en snij in fijne reepjes. Spoel de paprika, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij eveneens in fijne reepjes.
-
Verhit de arachideolie in een wok. Stoof de kool-, paprika- en uireepjes aan tot ze gaar zijn. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vlees in fijne plakjes en bak deze kort in een pan met hete arachideolie. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de groenten en het vlees op een bord. Werk af met een schijfje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven