Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chilipepersaus: hak de pepers grof en snipper het teentje look fijn. Meng met de olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes. Snij de bladpeterselie fijn.
-
Doe het teentje look in de vijzel met een snuif zout en stamp fijn.
-
Verwijder de zaadjes van de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Spoel de kikkererwten en de bonen.
-
Verwarm de olie met de zeste en het sap van de citroen in een grote pan.
-
Voeg lente-ui en knoflookpasta toe en roerbak tot de ui zacht is.
-
Roer de kikkererwten, bonen en specerijen erdoor en verwarm 5 min.
-
Schep de tomatenblokjes erdoor en kruid met peper en zout.
-
Schep in kommen en verdeel er vlokjes zachte geitenkaas over.
-
Bestrooi met peterselie en serveer met de chilipepersaus en pitabrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven