Frisse salade van parelcouscous, feta en lente-ui

Gluten , Lactose , Melk , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de parelcouscous gaar en laat afkoelen.
-
Rooster de korianderzaadjes kort en kneus ze in de vijzel.
-
Breek de feta in stukjes en meng in een kom met 2 el olijfolie / 150 g feta, za’atar, komijn en korianderzaad.
-
Rooster de cashewnoten licht en hak ze grof.
-
Snipper de lente-ui fijn, pluk de blaadjes en jonge steeltjes van de peterselie en hak fijn.
-
Pel en pers de look. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Schil de koolrabi en snij in kleine blokjes.
-
Doe de peterselie in een schaal en schep de parelcouscous, koolrabi, paprika, citroensap, espelettepeper en cashewnoten erdoor. Kruid met peper en zout en verdeel over de borden.
-
Schep de gemarineerde feta er bovenop en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven