Flatbread pita uit de airfryer
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem, het zout en het bakpoeder in een kom.
-
Giet het water, de yoghurt en de olijfolie erbij en meng tot je een deeg bekomt.
-
Bedek het werkblad met veel bloem en laat het deeg erop vallen. Kneed gedurende 8 min tot het deeg zacht aanvoelt.
-
Verdeel het deeg in 6 stukken en rol elk deel tot een bal. Leg de deegballen op een met bloem bestoven plaat en bedek met een propere handdoek. Laat 20 à 30 min rusten.
-
Verwarm de airfryer voor op 200°C.
-
Bestrooi het werkblad opnieuw met bloem en rol elke deegbal uit tot een pita van 20 à 25 cm Ø.
-
Leg een pita in het mandje van de voorverwarmde airfryer en laat 2 min bakken tot het opgeblazen is en kleurt. Draai om en laat nogmaals 2 min bakken. Haal uit de airfryer en hou warm onder een handdoek.
-
Herhaal stap 7 tot alle pita’s gebakken zijn. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven