Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kabeljauwfilet in 3 cm brede stukken.
-
Verwijder de zaadlijsten en steelaanzet van de paprika. Snij het vruchtvlees in stukjes. Pel de ui en de look en snipper beide fijn.
-
Schil de wortels en snij in fijne plakjes. Schil de pastinaak, snij in 4 en vervolgens in kleine stukjes.
-
Reinig de selder en prei. Snij de selder in boogjes en de prei in ringetjes. Snij de stelen van de venkel en de knol in stukjes. Hou het venkelgroen bij.
-
Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
-
Smelt een flinke klont boter in een ruime pan. Stoof hierin de look, selder, ui en paprika zacht in ongeveer 10 minuten. Kruid met peper en zout.
-
Voeg wortel, venkel, aardappel en pastinaak toe. Roerbak even en overgiet met bouillon en melk. Breng aan de kook en laat de groenten gaar koken in 20 minuten.
-
Voeg de stukken vis, de room en de worcestershiresaus toe. Laat ze in 5 minuten gaar koken.
-
Breng de soep op smaak met citroensap, peper en zout.
-
Werk af met plukjes verse dille en venkelgroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven