Fattoush (Libanese maaltijdsalade)
sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Dressing: doe de ingrediënten in een kom en klop stevig door elkaar. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter en laat wat afkoelen. Snij het Turks brood in de lengte middendoor en bestrijk de snijkanten met gesmolten boter.
-
Bak in 10 à 15 min knapperig goudbruin.
-
Schil de komkommer streepsgewijs, snij in de lengte middendoor, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in plakjes.
-
Snij de radijsjes in kwartjes.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes. Verwijder de dikke stelen van de waterkers.
-
Snij de lente-ui in fijne ringen en snij de verse kruiden in reepjes.
-
Doe de groenten en kruiden in een kom en knijp het citroensap erover. Bestrooi met tijm, oregano, peper en zout.
-
Overgiet met de dressing.
-
Trek het brood in stukjes en voeg bij de groenten. Meng goed door en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven