Fatteh: gefrituurd pitabrood, lamsreepjes, kikkererwten, granaatappel, yoghurt en za’atar
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de pitabroodjes in 8 gelijke taartstukjes.
-
Snij de lamsboutsnede in fijne reepjes, zoals pitavlees.
-
Pluk en was de muntblaadjes en snij in fijne reepjes.
-
Trek het blikje van de kikkererwten open en giet het vocht weg.
-
Frituur de stukjes pitabrood goudgeel en krokant op 180°C.
-
Schik ze op een grote schotel.
-
Bak de reepjes lamsvlees krokant in wat olie. Kruid met zout en peper.
-
Verdeel de lepels yoghurt over de stukjes pitabrood.
-
Verdeel de reepjes vlees, kikkererwten, granaatappelpitjes en munt over de stukjes pitabrood, zodat er overal iets ligt.
-
Werk het geheel af met za’atar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven