Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Was de prei en snij in fijne ringen.
-
Snij de venkel en komkommer in fijne brunoise.
-
Snij de zalm in hapklare stukjes en hou apart.
-
Stoof de groentjes glazig in een klontje boter.
-
Blus met de visfumet en de volle melk. Laat ± 25 min zachtjes garen. Kruid met peper en zout.
-
Versnipper flink wat dille en werk de soep hiermee af.
-
Schik de stukjes zalm in de hete soep zodat ze half garen.
-
Snij het pumpernickelbrood in stukken. Lepel op elk stukje wat skyr. Werk af met lompviseitjes en een takje dille.
-
Serveer het brood bij de soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven