Lactose , Melk , noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de dadels in de lengte in 2 en verwijder de pitten.
-
Hak de walnoten fijn en meng onder de pindakaas. Voeg een snuifje zout toe. Doe in een spuitzakje.
-
Vul de dadels met deze notenpasta.
-
Smelt de fondantchocolade au bain-marie. Doe hetzelfde met de witte chocolade (let op: deze mag niet te warm worden!). Giet de witte chocolade in een spuitzakje.
-
Haal de gevulde dadels door de fondantchocolade.
-
Werk de dadels af met bresiliennenootjes of sprenkel wat witte chocolade over de dadeltruffels.
-
Laat hard worden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven