Croûte au fromage

Croûte au fromage

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (hete lucht).

  2. Pel de uien en snij in flinterdunne ringen.

  3. Verwarm een klontje boter op een laag vuur en fruit de uien tot ze zacht zijn, kruid met peper en bak ze glazig. Verhoog het vuur en laat karamelliseren onder voortdurend omscheppen. Haal de pan van het vuur en hou warm.

  4. Beboter een ovenschaal. Halveer de look en bestrijk met het snijvlak beide zijden van de sneden brood. Schik de sneden naast elkaar in de ovenschaal.

  5. Besprenkel het brood met wijn, bedek met een snee ham, bestrooi met kaas en rasp er wat nootmuskaat over.

  6. Bak in 20 min goudbruin in de voorverwarmde oven.

  7. Werk af met gekaramelliseerde uien en appelkappers.

  8. Serveer met een groene salade aangemaakt met vinaigrette.