Gluten , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: meng het sap van de sinaasappel met de mosterd, het oranjebloesemwater, de olijfolie, de komijn en de koriander. Kruid met peper en zout.
-
Kook de couscous zoals vermeld op de verpakking.
-
Schil de wortelen en snij in kleine blokjes.
-
Pel de eetsinaasappel en snij in stukjes.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Schil de appel niet. Verwijder het klokhuis en snij in blokjes.
-
Meng de nog warme couscous met de dressing, wortel, appel, pistachenoten, rozijnen en sinaasappelstukjes.
-
Werk de salade af met munt.
-
Eet de salade lauw of laat afkoelen in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven