Selder en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look. Schil de wortelen. Snij de ui, bleekselder, wortelen en look in middelgrote stukken.
-
Bak de lamskoteletten goudbruin in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Voeg alle groenten, de ui, de look en de gember toe. Kruid met komijn en koriander. Laat een paar min meebakken.
-
Meng de abrikozen, honing en bouillon onder het vlees en de groenten.
-
Zet een deksel op de pan en laat op een zacht vuur garen, ± 20 min.
-
Breng het gezouten water aan de kook. Leg de zakjes couscous in het water en haal de pot van het vuur. Laat 1 min wellen.
-
Haal de couscous uit het zakje en doe in een grote kom. Meng eventueel een beetje olijfolie onder de couscous om niet te kleven.
-
Serveer de couscous met de stoofpot.
-
Werk het gerecht af met granaatappelpitten en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven