Gluten , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Strooi de couscous in een grote kom en sprenkel er een weinig olijfolie over. Kook het water en giet het warme water over de couscous. Leg een propere handdoek over de kom en laat gedurende 5 minuten zwellen. Maak de couscous los met een vork.
-
Pers sinaasappelsap van 1 sinaasappel, schil de rest van de sinaasappelen à vif.
-
Hak de pistaches en de veenbessen grof. Ontpit de granaatappel, meng de pitjes door de couscous.
-
Snipper de munt fijn. Meng alle overige ingrediënten door de couscous.
-
Werk af met sesamzaadjes en verse munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven