Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de kool in 4 stukken en spoel grondig. Blancheer de stukken kool 7 minuten in licht gezouten kokend water. Laat de kool uitlekken. Schik ze in een ovenschaal.
-
Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Strooi de champignonplakjes over de kool, zodat deze volledig bedekt is.
-
Klop de eieren los met de room. Kruid met kerriepoeder en nootmuskaat. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Giet het mengsel over de champignons.
-
Bedek met een laag gratinkaas. Zet in de oven en bak goudbruin en gaar in 30 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven