Calzone-tajine met lamsgehakt, feta, dadels, aubergine, granaatappel en pompoen
Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smeer 1 pizzabodem in met passata.
-
Schil de butternut en snij in kleine stukjes
-
Was de aubergine en snij ook in kleine stukjes.
-
Snij de dadels in kleine ringen.
-
Verdeel de butternut, aubergine en dadels over de pizzabodem.
-
Verdeel het lamsgehakt over de bodem. Kruid met peper, zout en komijnpoeder.
-
Werk af met stukjes feta en granaatappelpitten.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg de 2de pizzabodem op de eerste bodem. Draai de onderste en bovenste bodem aan de zijkanten op zodat de calzone-tajine helemaal dicht is.
-
Besmeer de bovenkant met eidooier met water.
-
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 25 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven