Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de komkommer en snij in de lengte middendoor.
-
Schraap de zaadjes eruit met een koffielepel en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Doe de komkommerblokjes in een vergiet en bestrooi met zout; laat ½ u uitlekken.
-
Pel en pers de look. Schep door 3 el yoghurt en roer goed.
-
Meng het lookmengsel met de rest van de yoghurt en roer de olijfolie erdoor. Kruid met de gedroogde munt, peper en zout.
-
Schep de yoghurt door de komkommerblokjes en roer de verse munt erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Dek af en plaats 30 min in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven