Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en het teentje look. Snipper beide fijn.
-
Dipsaus: snij het lente-uitje fijn. Schep de ingrediënten door elkaar en breng op smaak met harissa en zeezout.
-
Verhit een scheutje olie en roerbak de ui- en looksnippers zacht. Voeg de kruidenmengeling toe. Roer het lamsgehakt erdoor en bak gaar. Breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.
-
Snij de vellen brickdeeg in 5 repen van 5 à 6 cm breed.
-
Leg een driehoekje vulling aan de onderkant van een reep brickdeeg en vouw tot een pakketje zoals aangegeven op de verpakking.
-
Bestrijk de laatste omslag met losgeklopt ei om stevig vast te lijmen.
-
Leg de gevulde driehoekjes op boterpapier. Bak ze op 180°C in frituurolie goudbruin en gaar.
-
Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met de dipsaus.
-
Weinig tijd? Vervang de zelfgemaakte kruidenmengeling door 1 koffielepel ras el hanout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven